Welkom

Van harte welkom in mijn webshop !

Sinds 2018 ben ik de bijzondere wijn van mijn Duitse familie gaan importeren in Nederland. Zij bezitten namelijk een meer dan 300 jaar oud Weingut in de bekende Duitse Nahe-wijnstreek. Het Weingut draagt de naam Zwölberich (vrij vertaald “twaalfde deel”).

Ik ben als wijnliefhebber groot fan van de Zwölberich wijnen (en sappen). Ze zijn namelijk geweldig lekker en rekenen in een klap af met de van oudsher slechte reputatie die Duitse wijn in Nederland heeft. Deze wijnen kunnen zich meten met de betere wijnen in de wereld.

Weingut Zwölberich biedt een breed assortiment met geweldige producten aan (zowel qua smaak als qua samenstelling). Daarnaast hanteert de eigenaar Hartmut Heintz al meer dan 25 jaar een biodynamische aanpak bij het produceren van de wijn. Er worden alleen natuurlijke methoden gebruikt en de wijnen krijgen volop aandacht en liefde. Het is vakmanschap pur sang.

Omdat de wijnen erg lekker zijn en ook nog op duurzame wijze geproduceerd (voorzien van het strenge Demeter keurmerk), importeer ik ze met veel genoegen. Mijn doelstelling is een select gezelschap liefhebbers te bereiken die deze bijzondere wijnen op waarde weten te schatten.

Ik zou zeggen, overtuig uzelf van de goede kwaliteit van onze wijnen !

Amsterdam, februari 2020

Hans Heintz