Van harte welkom in mijn webshop !

Enkele jaren geleden kwam ik in contact met mijn achterneef Hartmut Heintz die een bijzonder Weingut in de Duitse Nahe-wijnstreek bleek te bezitten met de naam Zwölberich. Na enkele bezoeken aan zijn mooie wijnhuis en na diverse proeverijen, ben ik groot fan van de Zwölberich wijnen (en sappen) geworden. Ze zijn namelijk geweldig lekker en rekenen in een klap af met de van oudsher slechte reputatie die Duitse wijn in Nederland heeft. Deze wijnen kunnen zich meten met de allerbeste wijnen.

Weingut Zwölberich biedt een breed assortiment met geweldige producten aan (zowel qua smaak als qua samenstelling). Daarnaast hanteert Hartmut al meer dan 20 jaar een biodynamische aanpak bij het produceren van de wijn. Er worden alleen natuurlijke methoden gebruikt en de wijnen krijgen volop aandacht en liefde. Het is vakmanschap pur sang.

Overtuigd van de kwaliteit van de Zwölberich wijnen, besloot ik deze te gaan importeren in Nederland en te gaan verkopen aan andere wijnliefhebbers (zowel particulieren als zakelijke klanten). Ik doe dit met veel plezier naast mijn werk in de financiële sector. En ook vol overtuiging en uit geloof in de biodynamische zaak.

Ik zou zeggen, overtuig uzelf van de hoge kwaliteit van onze wijnen !

Amsterdam, september 2018

Hans Heintz

 

ps: Indien u in de horeca werkzaam bent en u behoefte aan een proeffles heeft, schroom niet mij direct te mailen.