Overdracht activiteiten

Beste lezer,

Na 3 min of meer succesvolle jaren, ben ik genoodzaakt te stoppen met het importeren van de Zwoelberich wijn. In concreto zit ik met logistieke problemen. Dat is niet verwonderlijk omdat ik in het centrum van Amsterdam zit.

Tegelijkertijd moet ik concluderen dat ik zeer veel tijd kwijt ben met het succesvol inkopen en verkopen van de wijnen. Er is veel concurrentie en mijn wijnen zijn niet heel goedkoop. Rondom mijn huis zijn in een straal van 500 meter al meer dan 20 verkooppunten van wijn. En de Hema verkoopt al min of meer redelijke wijn vanaf 3 euro per fles.

Ik heb in al die tijd leuke contacten opgebouwd en fijne reacties mogen ontvangen van verschillende personen. Ook heb ik mooie recensies mogen krijgen van diverse experts. Ik ben daar best trots op.

Johan Mark, die al dertig jaar lang wijn uit Duitsland importeert, zal de import verder voortzetten. Hij is bereikbaar via +31 6 53612038 of per e-mail via vm-import@xs4all.nl. Wilt u de lekkere wijn blijven bestellen, neemt u dan vooral contact met Johan op.

Ik dank u bij deze hartelijk voor de interesse en hoop u in de toekomst nogmaals te ontmoeten. Tenslotte kan ik u van harte aanraden bij het wijnhuis Zwoelberich in Duitsland langs te gaan.

Hartelijke groet van Hans Heintz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *