De Grote Hamersma: een 9- !

Afgelopen week schreef Harold Hamersma een positieve recensie over de regent Superieur. Deze werd met een 9- beoordeeld ! (zie hier het originele bericht).

Regent superieur 2018

Geproefd op 17 okt 2020

Nahe. Zijrivier van de Rijn. Maar wat wijnmakers betreft bepaald niet op het zijspoor beland. Er is een klein aantal topdomeinen. Maar ook een aantal dat die status ontbeert doet niet voor deze onder. Kom nader tot de Nahe met Weingut im Zwölberich bijvoorbeeld. Zijn daar biologisch-dynamisch doende nota bene.

regent_lieblich_zwoelberich

En met de regent, een druif die overigens ook wat meer in der Nähe, in de buurt, goed gedijt, in ons eigen Nederland bijvoorbeeld. Buitengewoon geslaagde inspanning van onze oosterburen. Rijpe aardbeien, zoete frambozen, dikke kersen, pruimen op sap, een vanillestokje dat de maat slaat, een snufje peper en de fijne voegjes zorgvuldig gedicht met milde tannines. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *