Quarantainepakket

Dit zijn niet alleen tijden met zorgen over onze gezondheid, de economische schade is niet te overzien. En dit voor heel wat sectoren. Niet alleen de horeca, maar ook de wijnhandel kent een bijzonder moeilijke periode. Voor jou als consument is het een moment waar je eigenlijk zou mogen genieten van de eerste terrasmomenten van het jaar. Om beide partijen te verenigen biedt “de wijnen van Heintz” een quarantainepakket aan.

Dit bestaat uit 6 flessen, d.w.z. 1 fles Grauburgunder Classic, Auxerrois, Spatburgunder, Portugieser Rose, Dornfelder en Regent Lieblich. De actieprijs bedraagt slechts 59 euro inclusief verzending (normale prijs is 72 euro exclusief verzending). Interesse ? Mail mij kort op info@dewijnenvanheintz.nl

Zo kun je in alle rust en veiligheid Duitse wijnen thuis ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *