Mark van de wijn

Circa 10 jaar geleden speelde ik tenniscompetitie tegen een team uit Buitenveldert. In dat team zat Mark die bij de borrel na afloop aangaf dat hij van plan was in Duitse wijn te gaan handelen. Dat vond ik heel bijzonder en dat is mij heel erg bijgebleven. En nu 10 jaar later heeft Mark een florerend bedrijf dat de betere horeca van heel mooie en lekkere Duitse wijnen voorziet. Zie hier: https://www.markvandewijn.nl/

Afgelopen week mocht ik koffie drinken met Mark en bijpraten. Wat een bijzonder aardige man is hij toch en wat knap wat hij bereikt heeft. Mark bedient veel klanten waaronder goede restaurants, liefst op zijn zwaar met wijnflessen beladen fiets. Respect.

Mocht u overwegen een goede Duitse wijn voor een aantrekkelijke prijs te kopen, kan ik u van harte Mark van de Wijn aanbevelen ! Naast reguliere wijnen bied Mark ook enige biologische wijnen aan. Zum Wohl !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *